Alle plekjes voor de vrijmarkt zijn bezet! We zitten dus vol en zijn gestart met een wachtlijst. Mochten er nog afzeggingen komen dan kunnen we de mensen op de wachtlijst alsnog blij maken met een kleedje.

Voor alle jonge verkopers hebben we nog wat leuke tips verzameld:

  • Glimlach: Zo simpel kan het zijn! Wees je vrolijke zelf want vriendelijkheid verkoopt
  • Opvallende presentatie: Ludieke presentatie van je verkoopwaar trekt de aandacht. Denk aan versiering, opvallende kleding en presenteer je pronkstukken anders dan de rest.
  • Het verhaal achter je spullen: Persoonlijke ervaringen delen werkt nog altijd! Vertel een goed verhaal over de spullen die je verkoopt. Bijvoorbeeld “jouw opa heeft je dat boek nog gegeven voor je verjaardag”.
  • Geen gedoe met kleingeld? Wij lazen over de vrijmarkt IDEAL app en bijvoorbeeld Qroon van Tikkie. En zo zijn er wellicht nog meer manieren om betalingen op Koningsdag snel en veilig te ontvangen. Geen gedoe meer met wisselgeld.
  • Geef iets (erbij) weg: Wanneer je iets weggeeft win je sympathie. Als u de blauwe speelgoedauto koopt krijgt u een actiefiguurtje erbij! PS: Wanneer het einde van de dag nadert is dit ook een mooie verkooptechniek om nog net even van je laatste spullen af te komen 😉

 

Niks staat jou meer in de weg om er een top middag van te maken. Heel veel plezier met voorbereiden.

We zien je snel!