Het was een onvergetelijke Koningsdag op het prachtige campusterrein van de University College Utrecht. De zon scheen volop, de sfeer was fantastisch en de gehele dag is vlekkeloos verlopen. Alleen  maar blije gezichten en volop speelplezier voor jong en oud.

We trapten af met een druk bezochte fietsoptocht. Onder luid gejuich kwamen 150 kinderen het terrein op gefietst met hun prachtig versierde fietsen. Niemand minder dan Sharon Dijksma deelde de prijzen uit en sprak ons toe. De kindervrijmarkt was een groot succes en trok vele bezoekers. De kinderattracties, de foodtucks, de optredens, en de muziek gaven deze koningsdag in Utrecht Oost een gouden randje. Met trots kijken wij terug op een fantastisch feest!

Dank in het bijzonder aan University College Utrecht dat we van hun prachtige locatie gebruik mochten maken. Dank aan alle sponsoren die het hele feest in de eerste plaats mogelijk hebben gemaakt en aan alle vrijwilligers die ons fantastisch hebben geholpen. Dank aan alle kinderen die zich geweldig hebben uitgesloofd voor de unieke en gezellige vrijmarkt. En tot slot dank aan alle bezoekers die de dag zo bijzonder gezellig maakten.

Wij gaan even weer op adem komen maar kijken nu al uit naar volgend jaar!