Ben jij door het mooie lenteweer actief gaan opruimen? Kom jij ook allemaal spullen tegen die je op de kindervrijmarkt een tweede leven zou kunnen geven? Of heb je een creatieve activiteit of leuk spel bedacht waarmee je tijdens de vrijmarkt mensen kunt verblijden?

Reserveer dan snel een plekje op de leukste vrijmarkt van Utrecht Oost want we beginnen al aardig vol te lopen. Mail naar vrijmarkt@koningsdagutrechtoost.nl

Het aftellen is nu echt begonnen en wij hebben er super veel zin in! Misschien heb je onze flyer en poster al wel zien hangen bij jou op school of door de wijk in Utrecht Oost. De communicatie draait dan ook op volle toeren. Zo kun je in het weekend van 15 april de Alex (onze Glossy Magazine) weer in je brievenbus verwachten met daarin alle informatie over koningsdag en mooie artikelen over jong en oud in Utrecht Oost.

Nu de zon schijnt beginnen de Koningsdagkriebels te komen. Wees er dus op tijd bij en geniet samen met de buurt van een oergezellige kindervrijmarkt gecombineerd met kinderattracties, muziek, lekker eten en drinken. Oftewel een op en top gezellig buurtfeest! Jij komt toch ook?!!